Тръмп със страховито предупреждение: Идва Трета световна война

Написах книга, но няма харият да я издам, оплака се бившият президент

Тръмп със страховито предупреждение: Идва Трета световна война | StandartNews.com

Некомпетентната и слаба политика на президента на САЩ Джо Байдън може да доведе до нова световна война.

Това заяви бившият президент на Щатите Доналд Тръмп в реч пред свои поддръжници в Тексас. „Слабостта и некомпетентността на Байдън създават реален риск от Трета световна война“, каза той.

Тръмп добави, че по време на президентството на Байдън Северна Корея е увеличила броя на изстрелваните ракети до рекорден брой и отново подчерта лошото управление на изтеглянето на американските войски от Афганистан, съобщи bg-voice.com.

„Демократите в САЩ доведоха външната политика на страната дотам, че Русия може да поеме контрола над Украйна, а Китай заплашва Тайван“, каза още Тръмп.

„Това, което Байдън, Пелоси и Шумер (Чък Шумер -лидер на демократичното мнозинство в Сената б.р.) направиха с тази страна, е измама от най-висш порядък“, заяви Тръмп.

„Инфлацията се покачва, цените на бензина растат, веригите за доставки се разпадат. Можете ли да повярвате на случващото се? Не можеш да купиш нищо, рафтовете са празни. Написах книга, но тя не може да бъде публикувана: няма хартия и мастило. Между другото, купете си я, ще ви хареса. Броят на убийствата се увеличава, а нелегалните мигранти влизат в страната ни с милиони. Китай заплашва Тайван, Иран е близо до създаването на ядрена бомба, а Русия може да поеме контрола над Украйна. Можете ли да повярвате?“, каза още Тръмп пред участниците в митинга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай