Тръмп изумен от Путин! Каза причината

Поведението му е лошо за света

Тръмп изумен от Путин! Каза причината | StandartNews.com

Бившият американски президент Доналд Тръмп обяви в телефонно интервю пред Washington Examiner, че е и изненадан от действията на Владимир Путин. Той призна, че е вярвал, че руският държавен глава просто е опитвал да „преговаря“, когато е изпратил войски на украинската граница и е бил „изненадан“, когато лидерът на Русия всъщност нахлул в Украйна.

"Изненадан съм, изненадан съм. Мислех, че води преговори, когато изпрати войските си към границата. Мислех, че преговаря. Мислех, че това е твърд начин за преговори, но много умен", коментира милиардерът.

Тръмп, който изглежда разви тесни работни отношения с Москва по време на президентството си, каза, че Путин „доста се е променил“ откакто двамата са работили за последно заедно. "Реших, че той ще сключи добра сделка, както всички останали правят със САЩ и другите хора, с които са склонни да си имат работа — знаете, като всяка търговска сделка.

Никога не сме сключвали добра търговска сделка с Русия, докато не се появих аз. И тогава той нахлу в Украйна, мисля, че се е променил. Мисля, че се е променил. Това е много тъжно нещо за света. Той много се е променил“, каза Доналд Тръмп, цитиран от Vesti.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай