Събота,

Трагедия с идеолога на Путин. Взрив уби дъщеря му, карала неговия джип

От: Стандарт -
4173
Трагедия с идеолога на Путин. Взрив уби дъщеря му, карала неговия джип
A
A
A

Дария Дугинa, дъщерята на руския политически анализатор и близък сътрудник на президента Владимир Путин Александър Дугин, е загинала, след като колата ѝ се е взривила на пътя в покрайнините на Москва, предаде ТАСС, позовавайки се на Андрей Краснов, ръководител на общественото движение "Руски хоризонт" и познат на загиналата.

"Да, много тежко събитие, познавах Дария лично. Даша дойде на едно голямо дискусионно събитие. "Традиции" е фестивал, но не в класическата си форма, а е дискусия за актуалните тенденции в културната, музикалната, филмовата, литературната сфера. Аз самият бях там", каза Краснов. "Близо до село Болшие Вяземи е избухнала детонация, колата се е запалила веднага, изцяло е била обхваната от пламъци, тя е загубила контрол, защото е карала с висока скорост и е излетяла на отсрещната страна на пътя", разказа той.

"Това е колата на баща ѝ, Даша кара друга кола, но днес тя караше неговата. Александър Гелиевич пътуваше по друг начин. Той се върна и беше на мястото на трагедията. Доколкото разбрах, мишена е бил пряко Александър Гелиевич, а може би и двамата", добави още Краснов.

Взривиха колата на близък до Путин, дъщеря му загина

 


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com