Тамара Глоба разтърси света! Съдбата на Путин и Зеленски

Кога свършва войната в Украйна

Тамара Глоба разтърси света! Съдбата на Путин и Зеленски | StandartNews.com

Известната астроложка Тамара Глоба направи прогноза за, края на войната в Украйна, който вече е обозрим. По думите й той ще настъпи в края на тази година.

Прогнозата си за войната, започнала през февруари 2022 година известната астроложка прави в ютуб канала си.

Глоба прогнозира, че края на конфликта ще настъпи до края на 2023 година. По думите й обаче това може да доведе до голямо напрежение, след това обаче тя вижда световна хармония.

По думите й пикът на напрежението ще е точно преди финалните военни действия на украинска територия. Тя обаче не споменава точно какъв ще е развоят, ще има ли победител или само победени.

Той посочи конкретни дати, на които очаква да се случат важни събития, а на места в страната напрежението да ексалира.

Влад Рос пък е категоричен, че Русия ще загуби тази война, разчитайки хода на планетите. Той обвързва това с получаването на ATACMS от Украйна.

По думите му, тогава Руската федерация вече няма да има никакви шансове, Путин ще бъде принуден да седне на масата за преговори и да се съгласи с условията на Украйна. Но ако той не направи това, тогава украинските въоръжени сили ще унищожат всички бази и складове с оръжие на руснаците, а след това ще унищожат и Кримския мост, пише Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай