Световни суперзвезди се ваксинираха. Ето кои

Харисън Форд чакал два часа на опашка

Световни суперзвезди се ваксинираха. Ето кои | StandartNews.com

Много знаменитости, политици, спортисти и инфлуенсъри се сблъскаха с COVID-19 и споделиха за симптомите, трудностите, лечението. Днес те пак споделят, но за имунизацията срещу болестта. И го правят по различни, креативни, забавни, понякога и скандални начини. Каналът "Stars News" във vbox7 разказва за ваксинацията на някои от тях:

Ейми Шумър

Телевизионната водеща и актриса се ваксинира през седмицата. За целта тя се облече в най-красивата си и скъпа рокля, с която иначе бихме я видели на червения килим на някои награди. 

Сър Том Джоунс. Легендата на съвременната музика се ваксинира с приоритет и то още преди Нова година. Причината - възрастта му. В новогодишно шоу сподели, че това е едно от хубавите неща да си на 80 г. - с приоритет си при ваксиниране. По-късно сподели, че не е и страдал от твърде тежки странични ефекти, било е като при грип.

Арнолд Шварценегер

Дори Терминатор се ваксинира. "Днес бе добър ден. Никога не съм бил по-щастлив да чакам на опашка. Ако отговаряте на условията, присъединете се към мен и се регистрирайте, за да получите ваксината си. Последвайте ме, ако искате да живеете", сподели тогава той, като публикува и клипче от процедурата.

Харисън Форд

Световната звезда е чакал 2 часа на опашка, за да се ваксинира. Бил е забелязан от фенове, впечатлени от това колко земен е той. По-късно Форд благодари на всички здравни работници за работата им по грижата за болните, и за ваксинацията на населението.

Ким Катрал

Звездата от "Сексът и града" също се ваксинира. Първа доза ѝ бе поставена на 10 март. В социалните мрежи тя се похвали, че са разширили възрастовите групи, които попадат във фазите на ваксинацията и така тя е успяла да се ваксинира в Ню Йорк.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай