Страшен скандал в Украйна! С тази държавна служителка

Какви снимки пусна из мрежите Иванна

Страшен скандал в Украйна! С тази държавна служителка | StandartNews.com

Прессекретарят на Южното регионално управление на Държавната гранична служба на Украйна Иванна Плантовская се забърка в страшен скандал, пише УНИАН.

Докато на територията на родната ѝ страна продължават се водят тежки сражения, лицето на институцията не спира да демонстрира охолен начин на живот в социалните мрежи.

В профила си младата дама често качва снимки от луксозни курорти, екзотични и интересни дестинации, като показва и скъпи придобивки.

Последните кадри са от Франция, където хубавицата най-вероятно е посрещнала новата година. На няколко от тях тя позира на фона на Айфеловата кула в оскъден тоалет.

Иванна е качила и кадър на лъскав "Мерцедес", на чиято регистрационна табела пише "IVANKA".

В профилите на младата дама има и доста по-палави снимки. Някои дори се шегуват, че Южното регионално управление на Държавната гранична служба е въвело нови изисквания към служителите си. След като фотосите на Плантовская се завъртяха в мрежата, тя побърза да заключи профилите си.

Това обаче не успя да я спаси от скандала, защото десетки нейни снимки и видеа, които до сега щедро споделяше, заляха медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай