Снимка на Мелони направи скандал в Италия! Причината

И отвори нова порция полемики

Снимка на Мелони направи скандал в Италия! Причината | StandartNews.com

Духовете в Италия се възбудиха, след снимка на премиера Джорджа Мелони.

Снимката на италианския премиер, Джорджа Мелони, с дъщерята ѝ, Джиневра, публикувана във "Фейсбук", предизвика полемика в социалните мрежи. Възникнаха различни реакции от почитатели и критици на Мелони.

През уикенда в акаунта си, Мелони постна снимка, на която се вижда как тя е гушнала дъщеричката си Джиневра на седалката до прозореца на самолета, с който се връща от официалната си визита в САЩ.

Някои от почитателите ѝ я похвалиха за нейната смелост да бъде майка и лидер в едно, изразявайки уважение за съчетаването на семейния живот със служебните задължения. Те видяха снимката като символ на ангажимента на Мелони към дъщеря си.

В същото време, критиците ѝ се изразиха негативно, твърдейки, че тя трябва да бъде по-фокусирана върху държавните дела, а не да показва лични моменти в социалните мрежи, особено когато става въпрос за официална визита в САЩ. Те изразиха загриженост, че Мелони може да не отделя достатъчно време на управлението на държавата.

Това не е първият път, когато Джорджа Мелони се изправя пред критики заради воденето на дъщеря си на официални визити и срещи. Тя вече беше критикувана когато взе Джиневра и бавачката ѝ в Индонезия за срещата на върха на Г-20 миналата есен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай