Скандален водещ обяви световна война! Кой я започва

Поредно драматично изказване на Тъкър Карлсън

Скандален водещ обяви световна война! Кой я започва | StandartNews.com

Нашумял тв водещ в САЩ направи много опасна политическа прогноза.

Администрацията на Джо Байдън ще започне война срещу Русия през 2024 г., за да запази властта. Това заяви известният американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън. В същото време журналистът изрази съмнение, че САЩ ще успеят да спечелят тази конфронтация, пишат чужди агенции.

Администрацията на Джо Байдън няма представа какво прави. Джо Байдън не управлява държавата. Ще се бият с Русия. Следващата година ще има гореща война между САЩ и Русия. Не мисля, че ще спечелим. Но това е отделен анализ. Мисля, че това е политически въпрос. Те трябва да обявят режим на война, за да поемат военни правомощия и да спечелят.

Трябва да сте загрижени за перспективата за открита или външна война с Русия. Разбира се, ние финансираме техните врагове. Следователно сме във война с Русия. Но имам предвид открита битка с Русия, където казваме, че сме във война с Русия. Мисля, че това лесно може да се случи. И виждам истинска истерия. Те се убедиха, че нашият световен враг е Русия. И мисля, че наистина го мислят. Дори републиканците го мислят, каза журналистът.

Телевизионният водещ подчерта, че започването на военни действия с Руската федерация ще бъде политическа мярка за сегашните американски власти, която ще им позволи, използвайки военновременни правомощия, да запазят властта. Според него членовете на настоящата американска администрация са готови на всичко, за да попречат на бившия американски президент Доналд Тръмп да дойде на власт.

Те се страхуват, че ще бъдат преследвани, ако загубя, пише Блиц..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай