Скандал с Джо Байдън, има пострадали

Драма

Скандал с Джо Байдън, има пострадали | StandartNews.com

Президентът на САЩ Джо Байдън има две кучета, овчарки, наречени Командир и Мейджър. Както се оказа, за четири месеца Командир е ухапал седем служители на тайните служби на САЩ, а една от жертвите беше хоспитализирана. 

„Немската овчарка Командир на президента Байдън, на около две години, ухапа седем души за четири месеца“, се казва в публикацията на New York Post, предава glasnews.bg.

Това стана известно чрез вътрешна кореспонденция, попаднала в ръцете на консервативните активисти Judicial Watch. Има и подробности. Например един от офицерите бил ухапан от Командир по бедрото и ръката, а друг агент бил ухапан от кучето, когато Байдън умишлено го отвързал.

Известно е също, че вместо да защитят своите агенти, тайните служби на САЩ се опитаха да потулят този случай, като скриха документи за малтретирането на техни служители от семейство Байдън. Припомняме, че Мейджър също редовно хапеше служители на Белия дом и когато това стана известно, кучето трябваше да бъде изгонено от територията, като го дадоха под попечителство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай