Сидеров определи атентата в Париж като "театрална постановка"

Сидеров определи атентата в Париж като "театрална постановка" | StandartNews.com

София. Любопитни определения дават родните депутати на трагичния атентат в редакцията на "Шарли Ебдо" в Париж, при който загинаха 12 души. След като първо при гостуване в сутрешния блок на bTV лидерът на НФСБ Валери Симеонов нарече отразяването на големия интерес към първия тираж на списанието след бруталния разстрел "рекламна кампания за повишаване на тиража", скандалният председателят на Атака Волен Сидеров реши да сподели и своето нестандартно мнение по въпроса.

В първия работен ден за 2015 г. на парламента от трибуната в НС той определи случилото се в Париж като "театрална постановка". "Тя беше нискобюджетна, за разлика от онази на 11 септември 2001 г., която беше с повече средства, тип холивудска суперпродукция", анализира Сидеров.

Националистът заяви, че има съмнения дали изобщо е имало атентат и заловени терористи. "Показаха ни едно нелепо клипче, казаха ни, че са убити едни хора, но не видяхме такова нещо. След това казаха, че терористите са застреляни, не видяхме също такова нещо. След това накараха целия свят да се възмущава", добави Сидеров.

Депутатът сметна за нужно да обясни на депутатите, че ислямският радикализъм не е роден от Корана, а от ЦРУ и САЩ. "Утре, когато дойде Джон Кери и неговата заместничка г-жа "Майната му на ЕС", кажете им ясно, че България не иска да бъде васал на тази политика. Направете го, ще имате заслуга за българския народ, а не го ли направите, България ще плати огромна цена", категоричен бе лидерът на Атака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай