Руската Баба Ванга обяви съдбата на Зеленски

Екстрасенс от КГБ каза кога ще падна президентът

Руската Баба Ванга обяви съдбата на Зеленски | StandartNews.com

Жителят на Борисоглебск, област Воронеж, Иван Фомин може да лекува не по-лошо от Ванга, да предсказва природни бедствия, епидемии и политически катаклизми. Екстрасенсът, който преди е работил за КГБ, разказа по НТВ кога може да падне режимът в Киев.

Иван Дмитриевич Фомин е бил член на специалния отряд на професор Александър Спиркин, основател на лабораторията за екстрасензорно възприятие в КГБ на СССР. Фомин точно предсказва катастрофи и бедствия. Например през декември 1988 г. той предупреди ръководството на Русия за земетресение в Армения, а през пролетта на 2002 г. предвижда катастрофата на хеликоптера на губернатора на Красноярския край Александър Лебед.

Сега Фомин е на 86 години. Той следи отблизо събитията в Украйна. Той твърди, че ги е предвидил предварително и дори знае кога да ще бъде капитулацията на президента Владимир Зеленски.

В интервю с журналисти той заяви уверено, че Зеленски скоро ще избяга от страната в Полша или в някоя от балтийските страни, най-вероятно в Литва.

Според ясновидеца сега президентът на Украйна е много притеснен и се страхува за бъдещето си.

„Честно казано, притеснен съм, но не виждам резултата, объркан съм в мислите, в делата. Той ще премисли всичко с времето, но ще бъде твърде късно“, убеден е екстрасенсът.

Според Фомин Зеленски има нестабилна психика и лесно се поддава на външен контрол.

„С нестабилната си психика той прилича на Байдън. Следователно те работят на едни и същи вибрации“, отбеляза ясновидецът.

Поглеждайки към бъдещето, мъжкият еквивалент на Баба Ванга, както го наричат журналистите, изрази увереност, че Зеленски няма да види края на мандата си и сам ще се откаже от президентството.

Иван Фомин дори вижда точната дата на капитулацията. Казва, че това може да се случи през септември, по някаква причина мисли, че това е 17, пише Блиц;.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай