Рос и Рейчъл заедно в реалния живот?

Феновете на „Приятели“ не могат да запазят спокойствие

Рос и Рейчъл заедно в реалния живот? | StandartNews.com

Звездите от „Приятели“ Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър може да се срещат в реалния живот. Бившите съ-звезди се събраха за специален епизод "Приятели: Събирането", който се излъчи тази година, в който всички главни герои се събраха. Сред много други разкрития, едно по-любопитно беше, че Дейвид и Дженифър (Рос и Рейчъл)  признаха, че са се влюбили един в друг по време на снимките на шоуто, но не са направили нищо по въпроса, тъй като по това време и двамата са били във взаимоотношения.

След като признаха, че никога не са действали въз основа на взаимните чувства, изглежда, че са действали сега. Според Closer Online Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър се срещат. Изданието казва, че двете звезди прекарват повече време заедно, откакто са заснели срещата на Friends със своите съ-звезди на 25-годишнината на шоуто.

Източник каза пред изданието: „След събирането стана ясно, че спомените за миналото са разбунили чувствата и за двамата и че химията все още е там. Те започнаха да си пишат веднага след снимките и миналия месец Дейвид отлетя от дома си в Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей. "

Източникът добави: „Те прекарват време в дома на Джен, където тя готви вечери и се наслаждават на качествено време заедно. Те също бяха забелязани да пият вино, докато се разхождаха около една от любимите лозя на Джен в Санта Барбара.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай