Разплакан пилот ужаси пасажери

Разплакан пилот ужаси пасажери | StandartNews.com

Разплакан пилот ужаси пътници на френската компания "Юръп Ерпост" с новината, че един от двигателите е отказал и скоро ще паднат в морето. По време на чартърен полет от Сплит до Нант пилотът през плач казал на пътниците, че след 6 минути ще се разбият.

След излитането пътниците били уведомени, че се налага аварийно кацане във Венеция, като пилотът дори се пошегувал, че "това е прекрасна възможност за разглеждане на града". След това гласът от радиостанцията наредил всички да сложат предпазните колани и да махнат бижутата.

Драмата завършила с безпроблемно кацане.

Горящ самолет кръжа над морето до Барселона

Туристи от Екатеринбург кръжали близо час над морето в горящ самолет, след като машината на "Трансаеро", излитаща от Барселона, се възпламенила при издигането, съобщи lifenews.ru, цитирана от Блиц. Според един от пасажерите при излитането на боинга по фюзелажа се чул "страшен удар, последван от гръм, сравним с изстрел от оръдие". Когато самолетът започнал да набира височина, хората в салона видели проблясъци от огън под лявото крило.

"Всички пътници разбраха, че полетът не е както трябва. Тези, които седяха в задната половина на самолета откъм левия борд, видяха огромния страшен огън от двигателя. Пилотите изключиха левия двигател, използвайки само десния", пише на страницата си във Фейсбук един от пътниците.

Командирът на полета моментално взел решение да се върне на летището, но не веднага. "Самолетът кръжа около час над морето, за да изхаби голяма част от горивото", разказва пред LifeNews Николай, който е бил на борда. Няма пострадали при инцидента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай