Путин се примоли на рускините! Те го изумиха

За какво започна да мечтае диктаторът

Путин се примоли на рускините! Те го изумиха | StandartNews.com

Много интересен отговор получи Владимир Путин от руските жени.

Руският диктатор призова рускините "да възродят" отколешните традиции да раждат по 7-8 деца. Русия е изправена пред "трудни демографски предизвикателства" затова трябва да върнем многодетните семейства, каза загрижен Господарят на Кремъл във вторник.

Той се опита да умили руснаците като им припомни, че само преди няколко поколения в семействата на бабите и прабабите им е имало по 7-8 дечица, а понякога и повече. „Нека съхраним и възродим тези прекрасни традиции“, полу- се примоли, полу-заповяда диктаторът.

И желанията му са обясними - армията гълта непрекъснато ново и ново пушечно месо, а неговите амбиции за водене на войни не стихват - затова трябва да се помисли своевременно как да се реши този проблем. 

Но, оказва се, самите руснаци имат известни притеснения как ще стане тази работа. В социалната мрежа ВКонтакте под публикации с този президентски призив могат да се прочетат следните коментари:

"Само ако раждаме от Путин. С неговата заплата може да се изхранят тези деца." или пък "И този съвет го дава държавният глава, който се разведе със съпругата си преди 20 години и никога не се ожени повторно", пише Актуално.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай