Приятни новини за Байдън, какво става в САЩ

Резултати от проучване на CNN

Приятни новини за Байдън, какво става в САЩ | StandartNews.com

44% от американците одобряват начина, по който президентът на Съединените щати Джо Байдън се справя с работата си в Белия дом, докато 56% не го одобряват, показват резултати от проучване на CNN, цитирано от БНР.

Писна ли му на Байдън? Размаха пръст на Зеленски

В предишната подобна анкета, проведена през юни и юли, рейтингът на одобрение на Байдън беше едва 38%.

Неговото управление на американската икономика пък получава одобрението на 36% от американците, докато одобрението към повежданата от Байдън външна политика е 42 на сто, показва още проучването.

Захарова скочи на Байдън, сравнението

Едва 22% от анкетираните описват икономическите условия в САЩ като добри, а 78% заявяват, че са лоши. Това все пак представлява известно подобрение в сравнение с предишното проучване, когато само 18% от анкетираните казаха, че икономическите условия са добри.

Въпреки това очакванията за икономиката на САЩ в рамките на следващите 12 месеца са отбелязали спад, като само 40% от анкетираните заявяват, че икономическите условия ще бъдат добри в сравнение с 58%, според проучването, проведено през юни - юли.

Байдън със съдбоносно решение за Саудитска Арабия

Последното проучването по поръчка на CNN включва 1982 пълнолетни американци, като допустимата грешка е от +/- 3,1%, а нивото на доверие е 95 на сто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай