Принц Уилям с гневно писмо до папараците

Принц Уилям с гневно писмо до папараците | StandartNews.com

Тормозът от страна на папараците срещу малкия престолонаследник принц Джордж се е увеличил значително през последните месеци, като методите на фотографите са станали особено опасни.

Това се казва в официално писмо на Кенсингтънския дворец, в което се призовават световните медии да спрат използването на неодобрени за публикуване снимки на сина им.

Дворецът съобщава, че малък брой медии, най-вече от Германия, Франция, Австралия, Нова Зеландия и САЩ публикуват снимки на принц Джордж при "недопустими обстоятелства".

В писмото си Кенсингтънския дворец се оплаква и от това, че през последните месеци папараци са използвали мощни обективи, с които са фотографирали дукесата на Кеймбридж и синя й, докато се намират в частни паркове. Фотографите също така са следили малкият престолонаследник и бавачката му по време на разходки в различни лондонски паркове или са използвали дори други деца, за да накарат принца да застане на желано от тях място. Те също така са се крили в частни имоти и са заснемали деца на частни лица при идването им в Кенсингтънския дворец.

При един от последните инциденти полицията е открила фотограф, който е бил скрит в кола и се е опитвал да заснеме двегодишният Джордж на детска площадка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай