Първа версия защо Навалная не е на погребението на съпруга си

По петите й е цялата руска полиция

Първа версия защо Навалная не е на погребението на съпруга си | StandartNews.com

При засилени мерки за сигурност погребват Алексей Навални в Москва. Множество хора се събраха, за да изпратят руския опозиционер в последния му път. На поклонението бяха родителите на най-големия критик на Владимир Путин. Липсваше обаче съпругата на Навални – Юлия, което породи въпроси къде е тя.

За Юлия Навалная е известно, че през последните няколко години живее извън Русия. През лятото на миналата година в Русия бе съобщено, че тя ще бъде арестувана, ако някога се опита да влезе отново в страната, припомня Radio Free Europe.

Навалная е била арестувана многократно по време на протести, свързани със съпруга й и неговата активистка дейност. Тя е била задържана два пъти през януари 2021 г. и на митинги в Москва, проведени в подкрепа на Навални, след като той беше вкаран в затвора при завръщането си в Русия.

След смъртта на опозиционера Навалная се закле да продължи борбата на починалия си съпруг за „свободна Русия” и призова поддръжниците си да се противопоставят на президента Владимир Путин с по-голяма ярост от всякога.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
Чефо
преди 1 месец

Била е на бик. Затова не е била на погребението му.

Откажи
Дядо Мраз
преди 1 месец

Що и викат"веселата вдовица"Гледах клипа ама само се усмихваше.

Откажи
Версия
преди 1 месец

Била е заета с Безродникът-тридесетце тъджия Ристе Грозния да я оножда.

Откажи