Откриха тяло при издирването на българина в Англия

Дошлите на място екипи на спешна помощ и полицията не са констатирали да става въпрос за насилствена смърт

Откриха тяло при издирването на българина в Англия | StandartNews.com

По време на издирването на 17-годишния Пламен Гандев в Англия полицията е открила мъжко тяло, съобщи сайтът за регионални новини в Девън – devonlive.com.

Дошлите на място екипи на бреговата охрана, спешна помощ и полицията не са констатирали да става въпрос за насилствена смърт. Те са информирали семейството на издирвания български младеж, но до момента няма потвърждение, че тялото е негово.

Въпреки това стотици вече изказват съболезнования на семейството му в социалните мрежи, където неговата 21-годишна сестра Стела Гандева по-рано организира кампания по издирване на своя брат. Тя го описа като срамежливо момче, за което не е характерно да напуска дома си, без да казва къде отива. Пламен Гандев изчезна в събота.

Полицията е претърсила стаята му, но не е открила нищо подозрително, нито пък той да е взел със себе си някакви вещи, освен телефон, чиято батерия вече е свършила.

В понеделник в акцията по неговото издирване се включи и полицейски хеликоптер. Претърсван бе район, в който наскоро е починал приятел на Пламен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай