Още един българин загина в Украйна

Селото го изпрати с много почести

Още един българин загина в Украйна | StandartNews.com

Още един загинал българин във войната в Украйна.

На 26 февруари 2024 г. бе изпратен в последния му път 44-годишния Анатолий Борисович Барон, жител на с. Василевка, което е заселено предимно етнически българи, съобщава "Бесарабски фронт". Анатолий беше един от тях, пише изданието, което се пише на български език от Украйна.

Да се поклонят пред Героя дойдоха близки, приятели, съученици, неравнодушни жители на общината и представители на властта. Със сълзи на очи те образуваха „жив коридор“, навеждайки колене и глави, посочва "Бесарабски фронт", цитира Фрог.

Анатолий Барон беше истински Патриот, който се интересуваше от съдбата на своята страна и бъдещето на своите близки. Той завинаги ще остане в сърцата ни като предан защитник и прекрасен човек, се посочва в информацията.

"Изказваме нашите искрени съболезнования на роднините и близките на Героя. Войната отне част от душата ви, оставяйки непоносима болка, която никога няма да утихне... Нека милостивият Господ ви даде сили, кураж и благословия в този тъжен момент! Вечна и светла памет на истинския воин Анатолий Барон, който живя и загина защитавайки Украйна. В нашата памет завинаги", пишат от Павливската селска община.

Над 200 са загиналите етнически българи от началото на руското нахлуване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
14 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи
Васил
преди 1 месец

Получил е това, което е търсил. Слава на Русия!

Откажи
Коста
преди 1 месец

Предател и руска подлага.

Откажи
Любо
преди 1 месец

Руска подлога.

Откажи
Lem.
преди 1 месец

СЛАВА на Украйна ! Путин -агресор. Хага го очаква.

Откажи
Георги
преди 1 месец

Дреме му на Путин за Хага!

Откажи
Еее
преди 1 месец

Каквото е търсил го е намерил.

Откажи
Бай Хой
преди 1 месец

Украинците си разхождат луксозните коли из Европа ,живеят по хотели на държавна издръжка ...едва ли от патриотизъм е тръгнал да се бие - живия щит на зеленски

Откажи
САЛКАМ САЛКАМОВ
преди 1 месец

Какъв хуи дири там на майка си путката търси

Откажи
Бонго
преди 1 месец

За по-ограничените обяснявам - там е роден ...

Откажи
Здравка
преди 1 месец

Да, именно, взехте в ми думите от устата.🙂 Някои хора нямат акъл да възприемат дори кратки и ясни текстове.

Откажи
Йокин
преди 1 месец

Отг.Бонго,сам казваш,че са ограничени.Не виждам смисъл,да им се ОБЕСНЯВА.

Откажи
Гошо
преди 1 месец

Слава на героя!!!

Откажи
Възмутена
преди 1 месец

Статията гласи че Анатолий Берон беше истински Патриот ,който се интересуваше от съдбата на своята страна а неговата страна е Украйна разбира се тогава какви глупости пишат че той бил Българин бесарабски Българин щом живее работи в Украйна той има и Украйнски паспорт нали и е Украйнски гражданин нищо общо със България но понеже ни Бай Ганьовците сме си дали гъза на нато а Нато защитава Украйна ние сме подлоги .

Откажи