Нова версия за драмата с Мадона. Скандални подробности

Медици се отзовали на спешно повикване в дома й

Нова версия за драмата с Мадона. Скандални подробности | StandartNews.com

Драмата със здравословното състояние на световната поп икона Мадона продължава. В края на юни тя беше хоспитализирана заради тежка бактериална инфекция.

След няколко дни в интензивното певицата се прибра у дома, но състоянието й продължава да е притеснително и тя все още не може да се надигне от леглото, пише БЛИЦ.

Близки на 64-годишната звезда смятат, че до спешния прием в болница се е стигнало заради изтощителните 12-часови репетиции покрай предстоящото й турне.

Феновете на звездата обаче са на съвсем друго мнение.

Мнозина са убедени, че страстта на Мадона към корекции на външния вид са виновни за състоянието й. По думите им прочутата блондинка е твърде увлечена по пластичните операции и инжекциите за красота и точно те са нанесли съкрушителен удар по имунитета й.

Преди дни обаче изплуваха още по-неочаквани и шокиращи подробности около хоспитализацията на звездата. В медиите се появиха слухове, че изпълнителката се е озовала в спешното заради свръхдоза забранени вещества.

Позовавайки се на свой източник, Radar съобщава, че на 24 юни медиците, отзовали се на спешния сигнал в дома й, са й инжектирали с антидота Наркан.

Като цяло лекарството се използва при свръхдоза наркотици, но може да се прилага и при лечение на сепсис, каквато към момента е официалната версия. 

Към момента представители на поп иконата не са коментирали появилия се скандален слух.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай