Нова драма с Кримския мост. Експлозии и дим

Движението отново е блокирано

Нова драма с Кримския мост. Експлозии и дим | StandartNews.com

Нова драма с Кримския мост. Експлозии разтърсиха построеното от нашествениците съоръжение, свързващо окупирания украински полуостров с територията на Руската федерация.

Телеграм каналът „Крымский ветер“ съобщава, че движението по Кримския мост е временно блокирано. Има информация за възможни сериозни щети по моста.

"В района на Керченския проток силите за ПВО свалиха две вражески ракети. Кримският мост не е повреден. Моля, запазете спокойствие и се доверявайте само на официални източници на информация", обявиха руските официални лица, които редовно крият истинските размери на украинските атаки и нанесени щети.

Около 13:00 часа на 12 август местните жители започнаха да съобщават за силни експлозии и работа на противовъздушната отбрана на обществени места в Крим. Чути са най-малко четири експлозии, предаде Obozrevatel.

Според руското министерство на отбраната Украйна е атакувала моста с ракети С-200, но те са били свалени, предаде „Украинская правда“. Не се знае защо тогава руснаците са затворили моста и в двете посоки, след като украинската атака е била неуспешна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай