Нещо страшно става с Путин. Двойник ли бе в Китай?

Руският лидер получил инфаркт

Нещо страшно става с Путин. Двойник ли бе в Китай? | StandartNews.com

Нещо страшно става с руския президент Владимир Путин. Той е получил сърдечен арест в частния си апартамент в Москва в неделя вечерта, съобщава Телеграм канал, за който се смята, че е управляван от бивш приближен до президента. Слуховете за крайно влошеното здравословно състояние на руския лидер стигнаха дотам, че той не е бил в Китай.

В социалните мрежи се разпространяват твърдения, че тъй като животът му е на косъм, на срещата със Си Цзинпин е бил двойник на Путин.

Каква е истината, все още никой не знае. Според съобщението охранителите в резиденцията на Владимир Путин са влезли в апартамента на руския лидер, след като чули силен трясък, и са открили 71-годишния мъж да лежи на пода до леглото в гърчове.

На място незабавно са били повикани лекари, които минути по-късно са диагностицирали, че руският президент е получил сърдечен арест. След това Путин бил преместен в специално медицинско заведение, където му били оказани интензивни грижи, твърди източникът.

"Путин конвулсивно се извиваше, докато лежеше на пода, като въртеше очи", казва един от охранителите, спасили живота му.

В последствие лекарите съобщили, че президентът е пристигнал реанимиран в следствие на сърдечния арест.

Според британския сайт "Експрес" здравето на Путин сериозно е разтревожило близкото му обкръжение. И макар диагнозата му все още да не е потвърдена от независими експерти, сърдечният арест идва на фона на слуховете за дълго крито влошено здравословно състояние на руския лидер.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай