Не му върви на Лондон. Нова драма навръх празника

Отменени са общо 41 влака

Не му върви на Лондон. Нова драма навръх празника | StandartNews.com

Досущ като преди Коледа, англичаните изпаднаха в нова драма в навечерието на Новата година.

Всички влакове "Евростар" до и от Лондон са отменени, съобщи железопътната компания на своя уебсайт, предаде Франс прес.

"Поради наводняване на тунел на високоскоростната линия в близост до Лондон се налага да отменим всички наши влакове по маршрута ни до/от Лондон", пише "Евростар".

Според прессъобщение на компанията, дъщерно дружество на френските държавни железници (SNCF), отменени са общо 41 влака. Засегнати са около 30 000 пътници, които са блокирани в Лондон, Париж, Брюксел или Амстердам. Това става в един от най-натоварените уикенди през годината. 

Обстановката, причинена от наводнението в тунела между международната гара "Сейнт Панкрас", гарата на "Евростар" за заминаване и пристигане в британската столица, и гара "Ебсфлийт" в югоизточната част на Англия "не се е подобрила и железопътните услуги не могат да се извършват", обяснява "Евростар".

Компанията поднася извинения и приканва клиентите си да посетят уебсайта ѝ, за да "разберат каква компенсация им се полага". По-рано "Евростар" обяви, че влаковете ще бъдат отменени до 16:00 ч. по Гринуич.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Румен
преди 3 месеца

Р... ст съм и не бих стъпил в Лондон. Било пълно с мангали от Индия и Пакистан. Но така си изкупуват греха от грабителската колониална политика. Но ние, какво сме виновни, та да търпим авгански, сирийски и други мангали. Нашите не ни ли стигат, та и чужди ще хрантутим?

Откажи
Martin
преди 3 месеца

Vijdam Che si mnogo tap eto tova e balgarina tocno ksto teb zavistliv i prost

Откажи
Румен
преди 3 месеца

Мартине, научи кирилица! Не се навеждай толкова на англосаксонската паплач, да не се окажеш изненадан по анадолски.

Откажи
Шогун
преди 3 месеца

Нали на нас ни върви, по мед и масло, то сигурно е за тяхна сметка

Откажи
Румен
преди 3 месеца

Не мисли, че са цъфнали и вързали. Бабичката им подклаждаше егото. Иначе чакат мангалите бежанци да им оправят генофонда, че каквито са беломуняви и грозновати, особено жените. Това, че не пипат не престижна работа се дължи на робската психика на източноевропейски, независимо бели или кафяви.

Откажи