Навални скучае в затвора, ще пуска мустаци

44-годишната съпруга на политика Юлия Навални показа последната телеграма от съпруга си

Навални скучае в затвора, ще пуска мустаци | StandartNews.com

От няколко месеца Алексей Навални излежава присъда в затвора във Владимирска област по така нареченото "дело Ив Роше". 44-годишният опозиционер не контактува с почитателите в социалните мрежи, но общува с близки "по старомоден начин" - изпраща писма и телеграми.

44-годишната съпруга на политика Юлия Навални показа последната телеграма от съпруга си, която той ѝ изпрати в отговор на нейна телеграма. „Става скучно”, пише опозиционерът и иска съвет какви мустаци да си пусне, съобщи онлайн изданието "Сплетник".

В телеграмата си опозиционерът се обръща по обичайния си начин - с ирония и хумор. Очевидно, Навални продължава да поддържа добро настроение и позитивно отношение, независимо от всичко: "Мисля да си пусна мустаци. Моля, посъветвай какви: като на "Бисти Бойс" от видеото "Саботаж" или като пичовете от групата "Сябри". Не предлагай малки и квадратни. Няма да ме устроят. Обичам те", гласеше текстът, който Юлия разпространи. Идеята обаче не ѝ хареса, защото лаконичният ѝ отговор бе следният: "Да не си посмял!", информира БГНЕС.

Юлия вече успя да види съпруга си на свиждане, която нарече най-доброто в живота си.

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай