НАСА: Извънземните предупредили за COVID-19

Това съобщават световните издания.

НАСА: Извънземните предупредили за COVID-19 | StandartNews.com

Подробният анализ на електромагнитните излъчвания с извънземен произход е показал, че в началото на есента на миналата година извънземни са предупреждавали човечеството за скоро настъпващата пандемия от COVID-19, съобщават световните издания.

Професор Нанси Макмюри е разказала, че тя и екипът са успели да идентифицират серия от сигнали, които са се повтаряли. Те много приличат на извънземен предупредителен сигнал. Тези сигнали са се повтаряли от 4 септември до края на есента.

По правило електромагнитните вълни се повтарят изключително рядко, и то случайно. Ако сигналите са с продължителност повече от 4 секунди и се повтарят повече от 10 пъти, това вече не е природно явление, добавила е специалистката от NASA.

След подробен анализ на сигналите експертите са достигнали до извода, че най-вероятно това наистина е предупредително съобщение.

То се основава на някакъв математически език на извънземни, който прилича на морзовата азбука. Експертите казват също, че не могат да разберат за какво точно се говори в това съобщение. Но по своите характеристики то прилича или на сигнал за бедствие, или на предупреждение.

Ако се вземе предвид времето, в което тези сигнали са били записани, тогава можем да предположим, че това е било предупреждение за голямата криза, пред която е изправено човечеството днес - пандемията от COVID-19.

Изследователите добавят, че всеки от записаните сигнали е прихващан от няколко радиотелескопа наведнъж. Това напълно елиминира възможността сигналите да са просто смущения.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай