Намериха едва 25-годишната Пийчис Гелдоф мъртва

Намериха едва 25-годишната Пийчис Гелдоф мъртва | StandartNews.com

Кент. Открили са Пийчис Гелдоф, дъщеря на рок легендата Боб Гелдоф и покойната тв-водеща Пола Йейтс, мъртва, съобщават медиите на Острова, а впоследствие новината е потвърдена и от семейството ѝ.

Тялото на едва 25-годишния модел и журналист е било намерено в дома ѝ в Кент, а от полицията определят смъртта на младата жена като „внезпна" и „необяснима" след направените медицински тестове. Полицаи посетили дома й, след като бил получен сигнал, "изразяващ загриженост за благосъстоянието на една жена".

Само няколко часа преди трагичния край Пийчис публикувала в Инстаграм снимка(вижте по-долу) с покойната си майка Пола Йейтс, която губи, когато е на невръстните 11 години. Пола умира от свръхдоза хероин на 10-ия рожден ден на по-малката си дъщеря Пикси.

Боб Гелдоф сподели, че болката му е безгранична, когато потвърди смъртта на дъщеря си, която бе омъжена за музиканта от рок групата S.C.U.M Томас Коен, с когото имаха две малки момченца.

"Пийчис е мъртва. Болката ни е безгранична. Тя беше най-дивата, най-веселата, умната, духовитата и най-щурата от всички нас. Само говорейки за нея в минало време ме унищожава вътрешно", каза опечаленият баща.

Пийчис е втората по възраст от трите дъщери на Гелдоф и Йейтс – има по-голяма сестра Фифи и по-малка – Пикси. Трите имат и полусестра – Тайгър Лили Хъчинс Гелдоф – дъщеря на майка им Пола и вокалистът на „Инексес" Майкъл Хъчинс, по-късно осиновена от Боб Гелдоф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай