Мениджърът на Шуми отхвърли слуховете за възстановяване

Мениджърът на Шуми отхвърли слуховете за възстановяване | StandartNews.com

Гренобъл. Михаел Шумахер продължава да е в стабилно, но все още критично състояние. Това съобщи неговият мениджър Сабине Кем. Тя потвърди и, че каската му е била снабдена с камера, която е предадена на френските следователи.

„Изрично подчертавам, че всякаква информация за здравословното му състояние, която не е изнесена от лекарите или мениджъра му, е чиса спекулация", обяви Кем по повод твърдения, че бившият състезател е вън от опасност.

По-рано репортер на „Sky Sport" съобщи от Гренобъл, че тези твърдения не са верни и че Шумахер продължава да е с опасност за живота.

Отхвърлена беше и информацията, че камерата от каската му е предадена на властите без съгласието на семейството. Междувременно експерт от „Формула 1" обясни, че е добре, че тя се е разцепила при удара. Ако това не беше станало, възникналата кинетична енергия в нея щеше да е по-опасна за живота му, обясни за германския Bild експертът Питър Бюргер.

В съобщението си до медиите Сабине Кем уточнява още, че не може да се очаква пресконференция за състоянието на Шумахер преди понеделник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай