Медведев загуби контрол! Много тежки думи към света

Западът насъсквал всички срещу Русия

Медведев загуби контрол! Много тежки думи към света | StandartNews.com

Нашата страна има достатъчно сили, за да се справи с всичките си озверели врагове, това каза заместник-председателят на руския Съвет за национална сигурност Дмитрий Медведев, предаде  РИА Новости.

"Ние ще продължим да се борим за нов световен ред, който ще бъде от полза на Руската федерация и нейните граждани. В този свят няма да има място за отявлени нацисти, фалшификации на историята и геноцид", добави бившият президент.

"Моралът и историческата истина е на наша страна", посочи още той.

"Наглата русофобия на Запада, най-вероятно никога няма да стигне дъното. Експанзията на НАТО към нашите граници, икономическата и информационна война, започната срещу Руската федерация на всички фронтове, безкрайните заплахи и закани срещу страната ни и безогледното преследване на нашите съграждани в чужбина са причините за крайното изостряне на напрежението в света, от което страдат всички", заяви още Медвевев.

"На Запад не харесаха факта, че Русия е силна и отстоява своите интереси в международен план и насъскаха целия си информационен ресурс срещу нас. Те искат да ни превъзпитат по англосаксонски модел, да ни направят слаби и покорни, а още по-добре да разпарчетосат нашата страна", заяви още той.

"Тази ненавист към нас бе подклаждана от САЩ и техните сателити в продължение на 30 години. От начално тя бе маскирана с лицемерни усмивки на политици и дипломати, които говореха едно, но правеха друго. Сега обаче тези хора си показаха истинското си лице", допълни Медведев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай