Понеделник,

Любовницата на Путин се появи, всички се чудят какво се случва /Фото/

От: Агенция Стандарт -
36788
Любовницата на Путин се появи, всички се чудят какво се случва /Фото/
A
A
A

Алина Кабева, която е смятана за любовница на Владимир Путин и предполагаема майка на по-малките му деца бе забелязана в много скромен външен вид. Какво се случи, питат се хората и се чудят къде изчезнаха всичките ѝ диаманти?

От доста години за Алина и руския президент се носят слухове, че тя му е тайна съпруга или любовница. През последната година в интернет се появиха разследвания, които доказват, че спортистката живее с Путин в имение край Валдай, а освен това е отрупана с уникални подаръци от него. Сред тях са дворци, луксозни апартаменти и даже спортен комплекс в Сочи.

Кадър: kliuki.net

Онзи ден Кабаева се появи именно в тузарския комплекс на закриването на фестивала по худ. гимнастика „Алина-2023”. Това, което направи впечатление на зрители и спортисти бе, че тя се показа в скромна рокля на чеченски дизайнери. Тоалета й, който подчерта тънката й талия  бе допълнен не със златни  обеци с диаманти, а с такива от месинг и речни перли, изработени от рускинята Олена Костенкова.  

Преди година, две Кабаева парадираше със скъпарски тоалети , като например рокля на „Оскар де ла Рента”, която имаше цена на употребявана кола (3500 долара). Може би любимата на руския президент е принудена от него да рекламира само родните им брандове.  А още повече, че любовницата му бе включена от много държави в санкционните им списъци и пътят на Алина към Европа е затворен, пише kliuki.net.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com