Любовницата на Путин избяга. Къде се скри

Алина Кабаева е в Швейцария с децата

Любовницата на Путин избяга. Къде се скри | StandartNews.com

Докато войната продължава в Украйна, Владимир Путин е намерил място където да приюти спътничката си Алина Кабаева, за която се смята, че има 3 или 4 деца от него. 

Смята се, че в момента всички са на много сигурно място в Европа или по-точно в Швейцария,  пише БГНЕС, позовавайки се на "достоверен източник от списание Page Six".

Любопитно е, че Швейцария е страната в света наложила най-много санкции на Русия. 

Заедно имали две дъщери, седемгодишни близнаци, но и двама сина. Информация, която никога не е била официализирана от бившата съпруга на Путин - Людмила. Според достоверен източник от списание Page Six, целият този красив малък свят на Путин е напуснал Русия, за да намери убежище в Европа.

"Докато Путин ръководи атаката си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много обезопасена хижа някъде в Швейцария – поне засега", твърди източникът. Той уточни, че децата на Владимир Путин и Алина Кабаева имали швейцарски паспорт, защото са родени там.

38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Общо тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който ѝ носи прякор "най-гъвкавата жена в Русия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай