Летището във Франкфурт утре затваря врати. Какво ще се случи?

Препоръчват на пътуващите да се свържат с авиокомпаниите

Летището във Франкфурт утре затваря врати. Какво ще се случи? | StandartNews.com

Летището във Франкфурт ще бъде затворено утре за излитащи пътници заради стачка на наземния персонал по сигурността, съобщи говорител на летищния оператор "Фрапорт" (Fraport), цитиран от ДПА.

От "Фрапорт" препоръчват на пътуващите да се свържат с авиокомпаниите, от които са закупили билети, и да избягват да идват на летището, тъй като няма да бъдат обслужени.

Обхватът на стачката засега не е ясен. Очаква се самолетите да продължат да кацат, а пътниците от тях да могат да продължат пътуването си.

ВИЖ ОЩЕ: Екшън на летище София. Самолет кацна аварийно

Стачката на наземния персонал е по призив на синдиката "Ферди" (Verdi) и е поредната в сектора за последните седмици. Снощи към протестите съобщиха, че се присъединяват и служителите по сигурността във Франкфурт и Хамбург.

Стачката на наземния персонал на "Луфтханза" (Lufthansa) започва довечера и се очаква да продължи до събота сутринта. Пътническите полети ще бъдат засегнати основно в четвъртък и петък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи