Клинтън се щракна с внучката

Клинтън се щракна с внучката | StandartNews.com

Хилари и аз сме на седмото небе, написа експрезидентът в Туитър

Бил и Хилари Клинтън в неделя се щракнаха с първородната си внучка. Гордият дядо написа развълнувано в мрежата: "Твоята баба Хилари и аз не можем да бъдем по-щастливи! На седмото небе сме!". Дъщеря им Челси даде живот на бебока в събота сутринта и сама обяви новината в профила си в Туитър, съобщава "Клоузър".

"Марк и аз сме изпълнени с любов, възхищение и благодарност в този момент, в който честваме раждането на нашата дъщеря Шарлът Клинтън Мезвински", написа наследничката на експрезидента и на бившия държавен секретар на САЩ. През април 34-годишната журналистка съобщи, че очаква първото си дете със съпруга си, банкера Марк Мезвински. "Независимо дали ще бъде момиче или момче, знам, че тя или той ще израсте в свят, пълен с толкова силни жени", обяви Челси по време на официално събитие на фондация "Клинтън" тази пролет. През август тя реши да прекрати сътрудничеството си с телевизионния канал Ен Би Си, за да се посвети на Фондацията и бъдещата си роля на майка.

Челси се омъжи като принцеса през 2010-та. С Марк се венчаха на красива церемония, заобиколени от семействата си и близки приятели. Сватбеното тържество се състоя в историческото имение "Астър кортс" на река Хъдсън, на около 160 км северно от Ню Йорк. За да споделят този миг с тях, сватбата уважиха около 500 гости, сред които Стивън Спилбърг, Мадлийн Олбрайт, Опра Уинфри. Челси и Марк са приятели от тийнеджъри и двамата са следвали в Станфордския университет. Сега живеят в Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай