Хари сам ще гостува на баба си, Меган и Арчи в САЩ

Маркъл ще пропусне визитата в Лондон по „лични и практически“ причини

Хари сам ще гостува на баба си, Меган и Арчи в САЩ | StandartNews.com

Меган Маркъл няма да придружи Хари, който ще посети семейството си във Великобритания това лято. Според вътрешни хора, херцогът на Съсекс ще се върне за първи път в Лондон, след като се премести със съпругата и сина си в САЩ през юни 2020 г. Хари иска да види кралицата, принц Чарлз и принц Уилям, заедно с племенниците и племенниците си.

Но е малко вероятно Меган Маркъл и малкият Арчи да са с него, пише Дейли мейл. 

Все пак двойката все още не е финализирала летните си планове и много ще зависи от това дали ограниченията за коронавирус им позволяват да пътуват.

Източници твърдят, че решението на Меган да не се присъедини към съпруга си е по „лични и практически“ причини и по никакъв начин не е лошо отношение към висшите кралски особи.

Няколко ключови кралски събития ще се проведат това лято, включително честванията на 100-ия рожден ден на принц Филип и официалното честване на 95-ия рожден ден на кралицата.

Хари трябва да бъде и във Великобритания през юли за откриването на статуята на Даяна в двореца Кенсингтън, която той и Уилям поръчаха заедно в нейна памет миналата година .

Източник заяви пред Mail: „Трябва да се подчертае силно, че все още има елемент на несигурност за това поради непредсказуемата ситуация с Covid, но разбирането е, че херцогът е повече от вероятно да се върне сам.

Друг обясни: "Нейно величество ясно заяви когато напуснаха Обединеното кралство, че Хари и Меган все още са много обичани членове на семейството и са добре дошли на семейни събития". Това все още е вярно.

Но все още има голяма дистанция между Хари и много членове на семейството, особено брат му.

В момента Хари, Меган и синът им Арчи живеят в Калифорния, след като се преместиха в чужбина през ноември 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай