Изненада! Съпругата на Зеленски разкри бъдещето му

Какво прогнозира Елена Зеленская

Изненада! Съпругата на Зеленски разкри бъдещето му | StandartNews.com

Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски направи интересно разкритие за бъдещето му.

Според Конституцията на Украйна президентските избори в страната трябва да се проведат на 31 март 2024 г. Сегашният държавен глава Владимир Зеленски отбеляза по този повод, че гласуването е забранено по време на военно положение в страната.

В Украйна обаче такава възможност ще възникне с приемането на съответните поправки в закона и правилното финансиране на процеса от Запада.

Самият Зеленски все още не е казал дали ще се кандидатира за втори мандат. Но съпругата му, напротив, в разговор с Business Insider изрази съмнение, че съпругът й ще се кандидатира за президент втори път.

Въпреки това, според нея, окончателното решение ще бъде взето от Владимир Зеленски въз основа на ситуацията, която преобладава по време на изборите.

Ако той разбере, че украинският народ вече не се нуждае от него като лидер на страната, настоящият президент няма да бъде преизбран за втори мандат, увери Елена Зеленская.

„Ако той почувства, че украинското общество вече не иска да го вижда като лидер на страната, най-вероятно няма да се кандидатира“, каза Зеленская.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай