Говорителят на Путин за отношенията между Русия и Германия

Какво каза той

Говорителят на Путин за отношенията между Русия и Германия | StandartNews.com

Прессекретарят на руския президент Владимир Путин, Дмитрий Песков заяви, че Кремъл обвинява Германия във враждебност, предадоха ДПА и ТАСС.

"За никого не е тайна, че Германия е на път да влезе в остра конфронтация с Русия", каза Песков и определи всеобхватния план за отбрана на Германия като опит за сдържане на Русия. Заради враждебното отношение на Берлин Москва ще разгледа внимателно тези планове, добави той.

Началникът на командването на Бундесвера за вътрешна отбрана генерал-лейтенант Андре Бодеман разказа пред ДПА в Берлин за новия оперативен план на Германия, който ще определи как да се предприемат съвместни действия в случай на напрежение в региона.

Очаква се той да бъде представен до април, като ще предвижда действия на силите за сигурност, организациите и промишлеността, отбелязва ТАСС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Mass
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи