Голямо преброяване на животните в лондонския зоопарк (СНИМКИ)

Пингвините разиграваха служителите, други животни позираха за снимка

Голямо преброяване на животните в лондонския зоопарк (СНИМКИ) | StandartNews.com

Лондон. С преброяване на животните започна работата на служителите в лондонския зоопарк в началото на Новата 2014 г. Оказа се, че това е нелека задача за работниците, които положиха много усилия, за да намерят всички обитатели и да ги опишат в своите бланки.

Пингвините бяха първите, които бяха преброени. Те от своя страна затрудниха своите гледачи, защото постоянно мърдаха и скачаха във водата, с което броят се губеше отново и отново. Накрая 50 пингвина бяха записани в списъците и служителите пуснаха атрактивните обитатели на зоопарка да се разхождат на воля.

Горилата Кумбука също е една от придобивките на зоопарка, която събира голям зрителски интерес. Той е от осем месеца в Лондон и вече се разбира добре с представителките на другия пол, обясняват от зоологическата градина. И изтъкват, че искат скоро да има и бебе горила с баща Кумбука, който позира пред обективите за снимка.

19 178 животни бяха изброени през 2013 г. в зоопарка на Лондон. Следващата седмица ще стане ясно колко са неговите обитатели в началото на 2014-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай