Голям проблем на Острова в навечерието на Коледа

Какво става

Голям проблем на Острова в навечерието на Коледа | StandartNews.com

Милиони британци се очакват по пътищата днес на фона на лошото време в опит да се приберат в домовете си последния момент, за да празнуват Коледа.

Летящи отломки и прекъсвания на тока са само част от прогнозата на синоптиците, които предупреждават за силни ветрове в навечерието на Коледа.

Агенции за пътна помощ пък предупреждават за очаквани големи задръствания по пътищата, докато някои железопътни услуги вероятно ще бъдат отменени, тъй като лондонските гари "Кингс Крос" и "Падингтън" са затворени за инженерни ремонтни работи.

Основни влакове няма да обслужват летище "Хийтроу" до сряда, дълго се чака за фериботи на пристанището на Дувър.

Положението с пътуванията може да се влоши още повече, заради очаквани ветрове със скорост над 110 километра в час в Шотландия и части от Северна Централна Англия. От Eurostar - компанията която осигурява железопътни услуги до и от лондонската гара "Сейнт Панкрас", обявиха, че пускат два допълнителни влака на ден между Лондон и Париж, включително на Бъдни вечер, за да помогне на хората, чиито влакове бяха отменени в четвъртък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Георги
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи