Германия пусна клип за изчезналия във Варна Ларс (ВИДЕО)

Германия пусна клип за изчезналия във Варна Ларс (ВИДЕО) | StandartNews.com

Видеоклип на изчезналия във Варна Ларс Митанк се върти от няколко дни по различни медии в Германия и интернет пространството. Неговите роднини са го направили с надеждата, че по този начин ще могат да го открият.

Думите в клипа са преведени на български и английски, за да може повече хора в България и чужбина да го разберат и разпространят, разказва майката на младия мъж, който е в неизвестност от 8 юли 2014 г.

Близките на изчезналия след почивка във Варна германец Ларс Митанк направиха видеоклип, който е разпратен до множество телевизии и радиостанции в Германия и вече се излъчва по някои от тях. Майката на младия мъж се надява, че това ще помогне при откриването му. Тя умолява видеото, което е преведено на български и английски, да бъде споделяно в социалните мрежи и да достигне до повече хора.

Сандра Митанг разказва във видеото как синът й го няма след почивка в "Златни пясъци". Там той участва в сбиване, при което му е спукано тъпанчето и той не може да се прибере в Германия заедно с приятелите си. После преспива в хотел на същия курорт и най-вероятно е бил преследван, смята жената.

Частни детективи продължават да търсят Ларс, но до момента няма и следи от него. Родителите на момчето обявиха, че ще дадат 80 000 лева на този, който им помогне да го открият.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай