Ескобар: Синатра бе по-добър дилър, отколкото певец

Ескобар: Синатра бе по-добър дилър, отколкото певец | StandartNews.com

Франк Синатра бе много по-добър дилър на кокаин, отколкото певец. Това каза синът на зловещия наркобарон Пабло Ескобар - Себастиян Марокин, за авторитетното бразилско списание "О Естадо де Сао Паоло", предава БГНЕС. Според синчето "Синатра е бил един от търговските партньори на баща му в Маями".

"Вие нямате представа колко музиканти и певци дължат кариерата си благодарение на наркотрафика... Много добре знам това, защото бях изключително близък с баща ми", каза още Марокин и подчерта: Мога да ви кажа, че Франк Синатра бе много по-добър дилър на кокаин, отколкото певец. Той бе един от партньорите на баща ми в Маями.

Франк Синатра е една от легендите на САЩ през 20-ти век. Той е носител на множество награди, включително и "Оскар". След смъртта му през 1998 г. от ФБР разкриха, че има безспорни доказателства за връзките му с мафията и престъпния свят.

Агенция БГНЕС припомня, че миналата седмица излезе на пазара автобиографичната книга на Уди Алън, в която режисьорът разкрива, че Франк Синартра е поръчал на мафията да го убие, защото е имал афера с жена му Миа Фароу. 38-годишният Марокин е един от двамата сина на Пабло Ескобар. Баща му загива при стрелба на покрива на къща в Меделин ( Колумбия) през 1993 година, след като му се обажда по телефона. Това позволява на полицията да разкрие неговото местонахождение. Тогава Себастиян е на 17 години и заедно с майка си и сестра си заминава за Мозамбик, а оттам за Аржентина, където живее и в момента.

Братът на Ескобар Роберт също преди време написа, че Синатра е вечерял с Пабло в един хотел в Лас Вегас, след което двамата с хеликоптер са прелетели над града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай