Елтън Джон отиде в съда. Ето кого защити

Той се включи по видеовръзка от Монако за да свидетелства

Елтън Джон отиде в съда. Ето кого защити | StandartNews.com

В понеделник Елтън Джон свидетелства по делото за сексуално посегателство срещу Кевин Спейси, предаде AP.Джон се включи по видеовръзка от Монако за да свидетелства, след като съпругът му Дейвид Фърниш заяви, че Спейси само веднъж е присъствал на гала бала, който певецът организира от близо 20 години в дома си в Уиндзор.

Една от предполагаемите жертви обвини Спейси, че агресивно го е хванал за пазвата, докато е пътувал с него за галавечерта през 2004 или 2005 г.Спейси свидетелства, че е присъствал на събитието само през 2001 г. Фърниш заяви, че е проверил снимките, направени на всички гости, и че Спейси е присъствал само тази една година.

Елтън Джон каза, че Спейси е прекарал нощта в дома им след бала, когато е присъствал един-единствен път. Той също така потвърди, че Спейси е купил Mini Cooper на търга, проведен същата вечер за фондацията на Елтън Джон за борба със СПИН.

63-годишният Спейси не се признава за виновен по обвиненията, които включват сексуално и непристойно посегателство и едно обвинение в принуждаване на лице да извърши проникваща сексуална дейност без негово съгласие.

Според показанията на двукратния носител на "Оскар" миналата седмица, той никога не е упражнявал сексуално насилие над трима от четиримата обвинители, които описаха смущаващи срещи между 2001 и 2013 г.

Спейси отхвърли твърденията на един от мъжете и ги определи като "чиста фантазия". Той заяви пред съда, че е имал доброволни срещи с други двама, които по-късно са съжалили за това. Спейси приема твърденията на четвърти мъж, като казва, че е направил "неумел опит" за флирт по време на тежка пиянска нощ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай