Джагър: Опитвам се да проумея подбудите на Лорън за самоубийство

Джагър: Опитвам се да проумея подбудите на Лорън за самоубийство | StandartNews.com

Мик Джагър публикува на личния си сайт мислите, налегнали го, след като неговата дългогодишна половинка Лорън Скот се самоуби.

Вокалистът на "Ролинг стоунс" нарича бившия модел и дизайнер своя "любов и най-добра приятелка" и изразява недоумението сии каква може да е причината, която да я подтикне към толкова ужасен избор - да сложи край на дните си по такъв трагичен начин.

"Изкарахме заедно прекрасни години и се радвахме на един щастлив живот", пише музикантът на сайта си mickjagger.com, а към текста опечаленият Джагър е добавил снимка в черно и бяло на своята покойна приятелка.

"Тя имаше невероятно присъствие и нейният талант бе почитан от всички, и най-вече от мен. Никога няма да я забравя!", добавя Джагър, който благодари за многобройните получени съболезнования и жестове на почит към паметта на Лорън.

Лорън Скот бе намерена мъртва в нейния нюйоркски апартамент, като според информация на запознати се е обесила, тъй като е имала дългове, възлизащи на 6 млн. долара. Новината "унищожила" Джагър, по думите на неговия говорител, и предизвика отмяната на концерта на "Ролинг стоунс", предвиден в гр. Пърт в Австралия, както и вероятно на цялото турне на бандата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай