Наследницата, която влиза в „Бързи и яростни“

Сюжетът на настоящия „Бързи и яростни 9“ гравитира около семейството на Доминик Торето

Наследницата, която влиза в „Бързи и яростни“ | StandartNews.com

Медоу – 22-годишната дъщеря на Пол Уокър се готви да поеме щафетата от кръстника си – Вин Дизел, в навигирането на високоадреналинната поредица „Бързи и яростни“. Наследницата на непрежалимия актьор, който загина трагично през 2013 г., е присъствала на всеки един от снимачните дни на „Бързи и яростни 9“, предава Монитор.

Попитан от медии дали Медоу ще участва в следващото – засега смятано за последно, заглавие от франчайза, Вин Дизел отговаря, че „нищо не е изключено“. За това, че дъщерята на Уокър може да поеме роля в поредицата се говори още от 2019 г., когато тя за първи път се разходи по червения килим за събитие, свързано с „Бързи и яростни“.

Паралелно с разговорите за десетия филм, Дизел и компания все по-често споменават и женски спин-оф на 20-годишния франчайз. По думите на екранния Дом, идеята му дошла още през 2017 г. С реално предложение при холивудските продуценти обаче отишъл едва миналата година. Това провокира мнозина фенове вече да изградят своя мечтан каст за дамския спин-оф. Освен Медоу, те виждат в него още звезди като Ева Мендес, Хелън Мирън и Чарлийз Терон.

Сюжетът на настоящия „Бързи и яростни 9“ гравитира около семейството на Доминик Торето, което се събира отново, за да се изправи пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом - Джейкъб (Джон Сина). От заглавието научаваме, че животът на Дом се променя коренно, след като става баща. Спокойствието обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай