Дни след трагедията: Шиниъд О'Конър влезе в болница

Синът на певицата бе намерен мъртъв на 7 януари

Дни след трагедията: Шиниъд О'Конър влезе в болница | StandartNews.com

Певицата Шиниъд О'Конър беше приета в болница само дни след трагичната смърт на сина й. 17-годишният Шейн бе намерен мъртъв след два дни издирване, а властите обявиха, че момчето само е сложило край на живота си.

След загубата на момчето изпълнителката бе изключително открита към феновете си в социалните мрежи и в четвъртък написа в туитър, че „смъртта на Шейн не е ничия вина, освен моя“, и добави, че в болница си обмисля самоубийство.

Снощи О`Конър написа: „Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм с ченгета на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и мразя себе си. Болница ще помогне за известно време. Но ще отида при Шейн. Това в момента е само отлагане на неизбежното".

Шейн беше намерен мъртъв на 7 януари.

Преди дни певицата разказа пред феновете си как детето е планирало собственото си погребение месец преди да посегне на живота си.

Тя отправи нападки срещу здравните власти, и по-специално професионалистите по психично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето. По-късно покрусената майка оттегли обвиненията си.

Шиниъд, която промени името си на Шухада Дейвит през 2018 г., обяви и че починалото момче ще бъде погребано на индуистка церемония, на която ще присъстват само тя и баща му Донал Луни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай