Близките на Брус Уилис в шок, какво става

Радостта от живота изчезна, споделят приятелите му

Близките на Брус Уилис в шок, какво става | StandartNews.com

На 68 години Брус Уилис страда от необичайна форма на деменция, която причинява влошаване на поведението, личността и езика. Затова и звездата от "Умирай трудно" отдавна разчита на грижите на семейството си. Уилис прекара Деня на благодарността с дъщерите си, без да осъзнава какво се случва около него. Скаут, една от четирите дъщери на актьора, публикува видео с известния си баща, който я държи за ръка, което направо подлуди феновете му.

А съпругата на Брус Уилис сподели снимка на цялото семейство, изразявайки благодарността си за "такава любов".

Приятели и сътрудници обаче са шокирани да виждат актьора в сегашното му състояние. Глен Гордън Карън, продуцент на хитовия сериал от 80-те "Moonlighting" ("Лунна светлина"), наскоро разказа: "Усещането ми беше, че в началото той разбра кой съм. Вече не говори много... Преди много четеше, вече и това не прави. Когато си до него, знаеш, че си до Брус Уилис, че той е там с теб, но радостта от живота изчезна."

Миналата година Уилис се оттегли от шоубизнеса на фона на битката си с афазия - състояние, което нарушава езиковите умения на болния. След това, през март тази година семейството му обяви, че болестта му е "прогресирала" и че той е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция, припомня "Фокус".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай