Проклятие!Кораб пак изчезна в Бермудския триъгълник

Бреговата охрана и други хора са претърсили повече от 44 000 квадратни километра

Проклятие!Кораб пак изчезна в Бермудския триъгълник | StandartNews.com

Американската брегова охрана спря издирването на кораб с около 20 души на борда, който трябваше да пристигне във Флорида след напускането на Бахамите по-рано тази седмица. Той се е движил през Бермудския триъгълник.

Бреговата охрана и други хора са претърсили повече от 44 000 квадратни километра за около 84 часа, преди да преустановят търсенето около обяд в петък, съобщиха служители на бреговата охрана.

Не са публикували информация за това кой е бил на борда.

„Нашите мисли и молитви се отправят към семействата на изчезналите хора“, каза капитан Стивън В. Бърдиан, началник на седмия район за реагиране. „Насърчавам всеки, който има информация за хората на борда, да се свърже с нас възможно най-скоро“, добавя той.

Няма сигнал, получен и от радиомаяк за индикация на аварийни позиции.

Бермудският триъгълник е митичен участък от Атлантическия океан, ограничен от Маями, Бермудските острови, Бахамите и Пуерто Рико, където десетки кораби и самолети са изчезнали при необясними обстоятелства.

Въпреки че по отношение на Бермудския триъгълник има редица странни теории, никоя от тях не доказва, че мистериозните изчезвания се случват там по-често, отколкото в други участъци на океана.

Много хора се придвижват в района всеки ден без инциденти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай