Зидан си разпра панталона от кеф (ВИДЕО)

Зидан си разпра панталона от кеф (ВИДЕО) | StandartNews.com

Tреньорът на "Реал" Зинедин Зидан цепна панталона си от кеф след като снощи "Реал" се класира за шести пореден път на полуфиналите в Шампионска лига. След последния гол на момчетата му той приклекна и направи въртеливо движение около оста си.

Французинът едва ли ще жали за костюма си, защото има повод за празнуване.

Клипчето с динамичните движения на легендата на "Реал" обиколи целия свят и се превърна в хит.

Стандарт Нюз припомня, че "белия балет" победи с 3:0 "Волфсбург" в реванша и с общ резултат 3:2 успяха да елиминира "вълците". Звездата на двубоя бе Кристиано Роналдо, който вкара и трите попадения за мадридчани.

"Загубихме първата среща, но спечелихме втората с много воля, майсторство, себеотрицание, с всичко. Разликата я направи Роналдо. Затова той е специален", заяви Зидан след срещата, като успя набързо да се преоблече в съблекалнята.

Шоуто обаче наистина отиде в краката на Кристиано Роналдо. Той успя да запуши устите на много критици, които го обвиняваха, че не вкарва във важните мачове. Първо си го изкара на "Барса", а сега го затвърди срещу "Волфсбург. Другите звезди на "Реал" пък му се отблагодариха, като му написаха кратки послания върху топката, която по традиция му се полага за спомен.

Арбелоа написа: "Това е лидер". "Поздравления, буболечо", надраска резервният вратар на "Реал" Кико Касия. Каравахал отсече: "Ти си най-великият". Защитникът на "белите" Начо написа върху кълбото: "Велик си, уааау!". Топката веднага отлетя за музея на родния му остров Мадейра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай