Жестоки глоби за комарджиите в "Ботев"

Жестоки глоби за комарджиите в "Ботев" | StandartNews.com

София. Станимир Стоилов е наложил солени глоби на комарджиите Ромарио, Анисе и Педро. Това стана ясно след загубата на "Ботев" от "Локо" (Сф) с 2:3. Разследване на "Стандарт" изкара на светло нощните похождения на тримата играчи.

Иначе в "Надежда" домакините приземиха "канарчетата" в интригуващ двубой пред 2500 души. "Локо" (Сф) надхитри гостите с 3 ударни контри. Ранджелович и на 2 пъти дежурния голаджия Маркиньос матираха защитата на пловдивчани. Педро и Вандер вкараха за "Ботев", но като цяло "жълто-черните" не доказаха, че са отборът с по-големите амбиции.

Съдията Александър Костадинов се опита да развали спектакъла и успя. Той отмени 2 попадения на "Ботев", без да е много ясно защо.

Мъри Стоилов бе бесен след фиаското: "Допуснахме три грешки, от които може да се каже, че си вкарахме два автогола. Това не беше терен, на който може да се играе футбол. Нашите пропуски са друг въпрос, но не мога да си затварям очите и да се правя на маймуна за такива ниви". Стефан Генов обаче не остана длъжен на Стоилов и на свой ред нападна: "По-силен тим от "Ботев" не е гостувал в "Надежда", но ние се раздадохме на 100 процента. Съгласен съм, че теренът е лош, но ако бе по-добър - щяхме да бием още по-убедително. На хубав терен Гаел и Маркиньос само щяха да ги гледат. Нека малко по-скромничко да се отнасят".

Ядосаха Чико в "Надежда"

след като не го разпознаха. Футболистът на ХХ век на "Ботев" Динко Дерменджиев се луташе из входовете на стадиона в опит да влезе. Навсякъде обаче вдигаха рамене и не го допускаха без билет или бадж, издаден от "Локо" (Сф). В крайна сметка "Стандарт" се погрижи Чико да се настани в ложите и да изгледа загубата на своите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай