Вторник,

Южният парк ще затупти в ритъма на танците на 14 май

От: Стандарт -
369
Южният парк ще затупти в ритъма на танците на 14 май
A
A
A
  • Символичният старт на „Нестле за Живей Активно! Танцувай с нас“ е в 10.00 ч. на пешеходната артерия на София – „Витошка“

На 14 май сърцето на София – Южният парк ще затупти в ритъма на танците. Хора и ръченица, латино и хип хоп танци, кей поп групи, улични и ориенталски танци ще премерят сили за любовта на публиката. Точно тя, заедно с журито, ще определи и кои ще бъдат отличените танцови школи, предизвикали най-много танцуващи сред зрителите.

За участниците в събитието, което се организира с партньорството на Столична община, е предвидено и още едно предизвикателство – най-активната ръченица, а издържалите най-дълго в ритъма на танца ще бъдат зарадвани със специални изненади.

Танцовото предизвикателство приеха Део и Алфедо Торес, звездни спортисти - олимпийски медалисти като Йордан Йовчев и представители на златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, както и Невяна Владинова - втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, представители на шоу бизнеса и инфлуенсъри.

„Хоро или ръченица, зумба или хип хоп – всеки танц следва своя собствен ритъм. Най-важното е, че на 14 май всички гости и участници на събитието ще усетят пулса на движението чрез музиката. Надяваме се по този начин заедно с нашите партньори ще вдъхновим повече хора да включат танците в ежедневието си и да усетят свободата, която носи активният начин на живот.“,    сподели Нели Ангелова, мениджър „Комуникации“ Нестле Югоизточен Пазар.

Алфредо Торес ще направи бърза загрявка за танците от 10.00 часа на 14-ти май от пешеходната артерия на София – бул.  „Витоша“, а след това заедно с желаещите ще продължи към сърцето на столицата - Южния парк за официалния старт на танцовото предизвикателство.

Точно в 11.30 представители на ансамбъл „Филип Кутев“ ще открият инициативата с танцово и музикално изпълнение в централната част на Южния парк, алеята до фонтаните, откъм бул.„Витоша“.

За доброто настроение на всички са приготвени и специални изненади от любимите брандове на Нестле България, сред които Nescafe 3in1, Nescafe Dolce Gusto, KitKat, Purina, MAGGI и Нестле за По - здрави деца, а минералната вода Pirin Spring ще гарантира и добрата хидратация на всички танцуващи.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com