Ясен е и тотомилионер №100 на България

Петър Карабельов от Съединение си спечели 2,3 млн. лв

Ясен е и тотомилионер №100 на България | StandartNews.com

ПЕТКО КАРАБЕЛОВ ОТ СЪЕДИНЕНИЕ Е СТОТНИЯТ ТОТО МИЛИОНЕР НА БЪЛГАРИЯ

 

Петко Карабелов от Съединение е стотният тото милионер на България, който заедно с още три дами  спечели рекордния джакпот от над 9,5 млн. лв. от 20-ия тираж на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Така 56-годишният тото милионер ще получи точно 2 375 357 лв. от СПОРТ ТОТО.

Петко Карабелов разбрал, че печели едва в четвъртък, четири дни след като падна историческия джакпот на любимата игра „Тото 2 - 6 от 49“, след като по настояването на служителката от тото пункта, проверил 17-те фиша, които пуснал. Още не е решил за какво ще използва печалбата си, но на шега, преди тегленето обещал на съпругата си пътуване до Куба. Петко има две дъщери и две внучета. Семейството му се занимава с фермерство, имат кравеферма и знаят каква е цената на парите.

По думите на Петко Карабелов джакпотът е не само щастие, но и отговорност. В игрите на СПОРТ ТОТО участва от 25 години, като системата му е проста. Когато джакпотът започва да нараства взема два произволно попълнени фиша, на следващия тираж, пуска първите и взема още два и така за всяко следващо теглене. Тази комбинация очевидно му донесе късмет в 20-ия тираж на игрите на СПОРТ ТОТО. Печеливша се е оказала първата квитанция, регистрирана от касиерката на тото пункта в Съединение.

На участниците в игрите на СПОРТ ТОТО Петко Каребелов пожелава да играят, за да изпитат това невероятно чувство и да има средства и за спорта, и за тях. 33% от всички постъпления на СПОРТ ТОТО се заделят в подкрепа на българския спорт. Спортният тотализатор е единственият хазартен оператор, който отделя средства за развитието на физическата култура и спортните федерации у нас.

Днес, да получи своята печалба в централата на Български спортен тотализатор, пристигна и Константин Петров. Той грабна историческия джакпот в играта „Тото Джокер“ в размер на над 83 445 лв. Константин е пенсиониран епидемиолог и играе в игрите на СПОРТ ТОТО, откакто не е на работа. Редовно играе „Тото Джокер“ и това не е първата му печалба от Спортния тотализатор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай