WINBET Бонус Парк за допълнителни възможности

От игралния сайт са подготвили и допълнителна изненада

WINBET Бонус Парк за допълнителни възможности | StandartNews.com

Нови три бонус предложения на ден очакват клиентите на winbet.bg. Всички регистрирани потребители на игралния сайт имат правото да завъртят веднъж на ден колелото WINBET Бонус Парк, което от своя страна ще изтегли три печеливши сектора, а потребителят има правото да избере наградата, която самият той предпочита.

Всеки може да завърти колелото веднъж на ден

Всеки клиент с регистриран акаунт на winbet.bg има правото да завърти колелото веднъж на ден. За целта не се изисква депозит.

При завъртане на колелото на късмета, играчите ще могат да избират между следните награди:

  • Кеш бонус (с или без депозит);
  • Безплатен залог за Live Казино или Спорт (с или без депозит);
  • Безплатни игри (с или без депозит);

От игралния сайт обаче са подготвили и допълнителна изненада за клиентите им. Има и четвърти вид награда, която може да бъде избрана от страна на потребителите. В случая става дума за специален подарък-изненада от самия Христо Стоичков - голямата легенда на българския футбол.

Трябва ли да се направи депозит, за да се завърти колелото в WINBET Бонус Парк?

Както бе посочено, ежедневното завъртане на колелото с печеливши сектори не изисква правенето на депозит от страна на потребителите. Всеки може да го направи веднъж на ден до края на промоцията, стига да има действащ акаунт в платформата на WINBET.

Тук обаче трябва да се отбележи, че сред възможните бонуси, които могат да бъдат спечелени от колелото, има такива, които все пак изискват правенето на депозит. И обратното.

Какъв е подаръкът-изненада от Христо Стоичков?

Това е нещо, което всеки активен клиент на WINBET може да научи сам, избирайки този по-специален бонус, свързан с великия нападател на ЦСКА, Барселона и българския национален отбор.

От игралния сайт все пак посочват, че ако даден потребител избере именно подаръка от Христо Стоичков, той трябва да се свърже с отдела Връзки с клиенти на WINBET, за да получи информация как да се възползва от него.

Персонални бонуси - друго атрактивно предложение за истински фенове

Персонални бонуси” е още една от атрактивните промо оферти на WINBET, които потребителите могат да открият в раздел “Промоции” на игралния сайт.

От това предложение може да се възползват всички играчи, които са направили залози на стойност поне 50 лева за предходния ден. Всеки потребител, който се е класирал за офертата, ще има възможността да спука един от четирите червени балона, които ще се покажат на екрана пред него. А сред възможните награди са:

  • Кеш бонус (с или без депозит);
  • Безплатен залог за Спорт;
  • Безплатни игри;

Промоцията “Персонални бонуси” е активна до 16 юни, което предоставя на играчите достатъчно време, за да могат да се възползват от нея.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай